Montag, 12. Oktober 2009

Princz-díjas Szenczi-Molnár kutatóink: Szabó András és neje

2009.08.28. 15:13 pontilyenke

Princz-díjas Szenczi-Molnár kutatóink: Szabó András és neje

Elnézést kérek leghűségesebb olvasóimtól a hosszú posztszünet miatt. Mentségemre szolgáljon, hogy forró nyár volt, és bár általában naponta órákat lógok fönt a blogomon, most én is engedélyeztem magamnak némi kikapcsolódást. Legkitartóbb olvasóim talán megbocsátják nekem. Annál is inkább, mert most 1 nap alatt 2 posztot is elhelyezek blogomon. Az elsőben régi adósságomat törlesztve feltettem a Doktori Iskolai botrány történetének 1. részét. Ezt nem kellett megírnom, készen találtam a Református Élet legújabb számában, amint azt megadtam. Köszönet a szerzőnek! Éppen jókor íródott. Hamarosan megkezdődik az új tanév, a szeptemberrel eljön a tisztázások ideje, és mindenek előtt a tisztázásokra való igény, melyet Pontilyen barátom már júniusban megjósolt és alig várt.
Most ezt egészítem ki egy sajátkezűleg írt poszttal, melynek témája kampányolás a Károli Egyetem mellett.
Lássuk, mennyire megbízható kasszába invesztálnak a Károli Egyetem költségtérítéses képzési formájára felvett új illetve régi hallgatói? Akit érdekel, kattintson az alábbi linkre:
Ki emlékszik még a 10 évvel ezelőtti Postabankos botrányra? Aki nem, mert akkor még kicsi volt, kérdezze meg a szüleit. Amit a blogon látnak, az a Princz Gábor féle VIP lista -1997-ből egy ismerős névvel:
Szabó András Dr., adóstárs: Várkonyi Ágnes Dr.
8.000.000 Ft Kamat: 10%
Elég beütni a Google-ba: "Princz Gábor VIP lista Szabó András" és 8 oldalnyi találat jön be... A mi Szabó András dékánunk mint Gáborka kebelbarátja - nemes kontextusban.
Most már tudják, miből vette a dékánházaspár a Mátyás utcai lakását.
Blogjainkban olvashatják, hogyan és főképp hogy miből rendezték azt be, az isteni Savonarola tollából.
További blogajánló (ezeket a dékánhoz hű doktoranduszok és azok barátai írták, a kommentekbe viszont már a költségtérítéses doktoranduszok is beleszóltak; ők egy kicsit másképp látták a történteket, mint a fizetett vazallusok):
Ha érdekli, miből vette a dékánházaspár fiuknak, ifj. Szabó Andrásnak 22 millió forintos lakását, azt is elmondjuk. Elég a 10 évvel ezelőtt Kulin Ferenc dékán nyakába varrt károlis sikkasztási botrányt feleleveníteni - országos napilapok foglalkoztak vele -, amelyből az eltűnt pénzek az akkor dékánhelyettes Szabó András és felesége, Petrőczi Éva családi kasszájába vándoroltak. Kulint elbocsátották - Szabóék maradtak. Ezek után arra is rájöhetnek, miből jön majd össze további közös gyerekük és Petrőczi Éva korábbi házasságából származó gyermekeinek ill. unokáinak stafírungja: az Önök befizetéseiből, természetesen. És persze az állami finanszírozásból. De az már az állam dolga, kit érdekel. Ha az állam nem talál jobb helyet az ország pénzének, mint Szabó András zsebét, lelke rajta. A költségtérítéses hallgatók azonban még meggondolhatják, tényleg a Szabó-családdal akarnak-e jótékonykodni.
Olvassanak minket, és szóljanak hozzá. Sok feltáratlan részlet bukkanhat még fel a Szabó-család és a Református Egyetem évtizedes pénzügyi összefonódásának történetéből.
Vigyázat, nehogy félreértsenek bennünket. Senkit sem kívánunk lebeszélni a "reformárus" Egyetemről, épp ellenkezőleg. Gyertek ide, és fizessetek költségtérítést! Nem fogtok csalódni. A pénzetek ellenértékét biztosan megkapjátok, de nem biztos, hogy diploma formájában. Amikor azt már a zsebetekben érzitek ugyanis, esetleg majd egy bírósági határozat vonja vissza vagy semmisíti meg, mint a most debütált ifjú doktorokét. Hogy akkor mit kaptok a pénzetekért?
Sokat. Olyasmit, amit sehol másutt: állandó botrányt, non-stop show-t, happeninget. Az egyetem vezetése naponta gondoskodni fog adrenalin-szintetek megemeléséről és (magas) szinten tartásáról. Állandó stresszt ígérünk nektek, egy igazi túlélő túrát, élesben, igazi kockázattal: ugyanis nem biztos, hogy túlélitek. Azért izgalmas ez a túra, mert nem lehet megjósolni a végét. Aki szereti a kihívást, ne mulasszon el jelentkezni!
Mi az, amit garantálni tudunk?
Hogy benne lesztek az egyetemi újságok pletykarovataiban, blogokban fognak röhögni rajtatok, és hogy morálisan nagyon gyorsan békaperspektíva alatti szintről látjátok majd a világot. Sőt, ez a kötelező feltétele az államvizsgára bocsátásnak. Aki tiszta próbál maradni, el sem jut odáig.
Egyvalamire 1000%-os garancia van: akár eljuttok a diplomáig, akár nem, a pénzeteket hóttbiztos elvesztitek.
Gyertek a Károlira! Invesztáljatok a Szabó-családba!

37 komment

Címkék: princz vip listás dékánházaspár

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen